| Autor |
Mesaj |
|
Wussie
|
Subiectul mesajului: Scris: Lun 10 Iul, 2006 4:13 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
Membru din: Lun 21 Mar, 2005 8:54 pm Mesaje: 597 Locaţie: Quakeland
|
Wow, nu stiam ca joci si quake !
Te astept pe server si promit sa-ti asigur si oponenti umani, numai tu sa faci fata
N-am pus ET-ul in cui, dimpotriva: citeste aici si da-ti cu parerea 
_________________ ==> Born to frag <==
|
|
 |
|
 |
|
>[JESTER]<
|
Subiectul mesajului: Scris: Mar 11 Iul, 2006 1:36 pm |
|
 |
| Initiat |
 |
Membru din: Mie 05 Iul, 2006 12:43 pm Mesaje: 25 Locaţie: in Quake Land for sure :)
|
Atentie lume si nimbus quake 3 players ! :
Fragurile cu Bravo Man nu se adauga la clasament ; ci doar suicides si deaths (atunci cand ne omoara el pe noi) . Astfel suntem pe deplin dezavantajati - practic pierdem continuu  .
Am gasit totusi o solutie (cam babana , dar ma rog  ) :
Schimbati-va numele inainte de a intra pe server ( k sa nu se adauge mortile facute la numele respectiv ) , iar cand e sa intre vreun player ,va puneti numele cu care doriti sa concurati in clasament.
Astfel stiind ca nu pierdeti nimic (mai bine - va antrenati) ,puteti sa va petreceti timpul cu Bravo Man oricat vreti. Va asteptam ! 
|
|
 |
|
 |
|
>[JESTER]<
|
Subiectul mesajului: Scris: Mar 11 Iul, 2006 2:12 pm |
|
 |
| Initiat |
 |
Membru din: Mie 05 Iul, 2006 12:43 pm Mesaje: 25 Locaţie: in Quake Land for sure :)
|
A! Uitasem sa-ntreb  !
N-ar putea administratorul serverului sa faca o optiune de bagare de boti pentru playeri?
E nasol cand serverul e gol (it really sucks !) 
|
|
 |
|
 |
|
UrLa FoaMeA In NoI
|
Subiectul mesajului: Scris: Mar 11 Iul, 2006 3:31 pm |
|
 |
| 1 avertisment |
 |
Membru din: Dum 27 Mar, 2005 7:48 pm Mesaje: 285 Locaţie: Pe Langa Quakeland
|
|
poate ai vrea sa zici , un fel de comanda sa-l putem baga inapoi pe Bravo Man cand iesim dupa server ... nici asta nush dak s-ar putea , si nici cealalta , so , tot cu acelasi lucru tre' sa ne multumim ...
_________________ ESL Admin
|
|
 |
|
 |
|
Wussie
|
Subiectul mesajului: Scris: Mar 11 Iul, 2006 6:26 pm |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
Descoperirea ta Jester a mai fost facuta si explicata, uita-te prin posturile anterioare, tot in topicul asta. Solutia e schimbarea nick-ului. Eu mi-am facut config si schimb nick-ul in 0.01sec apasand o singura tasta  si alta ca sa-l schimb la loc.
Faza cu reintroducerea botului de catre useri fara admin e mai delicata... inca nu stiu daca se poate si cum, mai am de sapat.
|
|
 |
|
 |
|
>[JESTER]<
|
Subiectul mesajului: Scris: Mar 11 Iul, 2006 10:27 pm |
|
 |
| Initiat |
 |
|
Wussie a scris : Citat: Eu mi-am facut config si schimb nick-ul in 0.01sec apasand o singura tasta Wink si alta ca sa-l schimb la loc
In cazul in care nu e secret profesional poate imi arati si mie smecheria please  .
|
|
 |
|
 |
|
Wussie
|
Subiectul mesajului: Scris: Joi 13 Iul, 2006 12:55 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Wussie
|
Subiectul mesajului: Scris: Lun 28 Apr, 2008 12:50 am |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
De ieri am trecut la versiunea 1.32c, care e un update de securitate, adica corecteaza niste vulnerabilitati descoperite la versiunea 1.32.
Desi versiunea veche 1.32 e in continuare compatibila cu serverul Nimbus, e totusi recomandat sa faceti si voi update la 1.32c pentru a beneficia de sporul de securitate. Insa e optional, nu obligatoriu.
Patch-ul 1.32c se aplica in felul urmator: luati arhiva din pagina Download, luati din interior fisierul quake3.exe si il puneti in locul executabilului principal din joc.
|
|
 |
|
 |
|