Votaţi Wussie pentru Team Romania

Meciuri si competitii: planificari, provocari, comentarii

Moderator: Wussie

Wussie
Site Admin
Mesaje: 641
Membru din: Lun 21 Mar, 2005 8:54 pm
Localitate: Quakeland
Contact:

Votaţi Wussie pentru Team Romania

Mesaj de Wussie » Lun 07 Ian, 2013 10:55 pm

Am aşteptat până în ultima clipă un candidat serios pentru postul de căpitan al Naţionalei de Enemy Territory, sperând că totuşi sa va arăta cineva dispus să facă o echipa decentă pentru NationsCup, ediţia XVI. Din păcate dezinteresul general a fost suveran şi până spre finalul înscrierilor au fost doar 2 candidaţi înscrişi: Star şi rAAAzy, iar rAAAzy s-a înscris doar ca să ceară voturi pentru Star.

Nu am putut răbda să văd numele Naţionalei României ajuns pe mâna unui cheater tupeist şi scandalagiu, implicat în nenumărate scandaluri pe servere româneşti de ET, pe ETTV, pe teamspeak cât şi pe forumuri româneşti şi stăine, alături de bunul lui amic numit bu|d0g. Şi fiţi siguri de un lucru: Star are toate intenţiile să şi joace în această echipa, nu doar să fie căpitan nejucător!

Chiar aşa de jos am ajuns noi românii încât să nu mai putem face o echipă reprezentativă decentă, fără trişori care să ne terfelească numele printre străini? Chiar vrem să păţim ruşinea Ucrainei de anul trecut? cineva trebuie să facă ceva...

De aceea am simţit că trebuie să iau asupra mea misiunea ingrată de a retrage România din NationsCup XVI, ca singură cale pentru a evita dezonoarea de a fi reprezentaţi între naţiunile lumii de aceasta echipa a ruşinii. Nu am fost niciodata un jucător de top şi nu mă consider potrivit pentru a închega şi conduce o echipa în competiţii internaţionale, aşa că singurul mod în care pot servi comunitatea ca şi căpitan va fi să retrag echipa din competiţie.

Pentru asta fac apel la voi toţi acum, în ceasul al 12-lea, chiar dacă sunteţi inactivi sau nu vă interesează ETPro şi competiţiile, să faceţi acest minim gest şi să-mi daţi un vot cu care veţi salva onoarea noastră a tuturor.

Votaţi-mă dacă simţiţi ca Star şi acoliţii lui nu vă reprezintă!
Votaţi-mă pentru a evita dezonoarea naţională!
Votaţi-mă dacă sunteţi de părere că Naţionala oricum n-ar fi reuşit să realizeze nimic bun anul ăsta în NC! Ce avem de pierdut?

Rupeţi-vă 2 minute şi faceţi un cont pe Clanbase ca să daţi un clic pentru căpitanul României. Votaţi Wussie: http://clanbase.ggl.com/nationscup_view ... ?lid=13009 (numai după logare)

Pentru detalii citiţi şi topicul original de pe ETRo.Nimbus.Ro

P.S.: Nu lasaţi pe ultimul moment, zilele astea vin mult mai greu confirmările pentru înregistrarea de conturi noi pe Clanbase.
==> Born to frag <==

Scrie răspuns