nQw Dracula - campioana verii ESL 2010!

Gaming news
Wussie
Site Admin
Mesaje: 641
Membru din: Lun 21 Mar, 2005 8:54 pm
Localitate: Quakeland
Contact:

nQw Dracula - campioana verii ESL 2010!

Mesaj de Wussie » Vin 01 Oct, 2010 10:33 pm

nQw Dracula - campioana verii ESL 2010!

Imagine

Ieri a avut loc partida dintre echipele ohka si nQw Dracula in finala competitiei ESL 3on3 Summer Cup la Wolfenstein: Enemy Territory.
Cupa de Vara ESL 2010 a reunit opt echipe alcatuite din cei mai valorosi jucatori romani interesati de modul ETPro competitiv la ora actuala, culorile clanului nQw fiind purtate de doua dintre echipele participante.
Echipa nQw Dracula a urmat un traseu aproape perfect in aceasta competitie, pierzand doar un singur meci impotriva ohka la scorul limita de 2-4, continuandu-si apoi evolutia pana in partida finala unde a intalnit din nou pe titularii ohka: Mili, Nebu si Luci, inlocuit pe parcurs de Zal.
Daca pe parcursul Cupei pentru nQw Dracula au jucat ca titulari Exelero, Foamea, Wussie si Gruesome, finala a fost disputata de Exelero si Foamea alaturi de Body ca rezerva, intr-o partida spectaculoasa ce a pus fata in fata numai fosti, actuali si probabil viitori membri ai echipei nationale de W:ET, asa cum era si normal.
Dupa disputarea a patru harti (adlernest, braundorf, goldrush si iar adlernest), jucand ca o masinarie bine unsa, nQw Dracula a reusit sa-si ia revansa invingand cu scorul de 8-0 prestigioasa echipa ohka si adjudecandu-si astfel titlul de campioana a verii 2010, singura competitie nationala din acest an.
Felicitari tuturor echipelor ce si-au jucat sansa pana la capat si desigur echipei castigatoare care a adus acest trofeu in palmaresul clanului nQw! :)>- :ar37: S-o tineti tot asa!

Aici gasiti inregistrarile demo facute dupa ETTV: 1adler 2braundorf 3goldrush 4adler
Pentru vizionare trebuie sa descarcati fisierele in folderul \etpro\demos\, apoi porniti jocul, clic pe MODS, apoi pe ETPRO si LOAD MOD, apoi pe REPLAYS, alegeti pe rand cate un fisier si VIEW ;) vizionare placuta !
==> Born to frag <==

Scrie răspuns